خطوط عمودی روی صفحه تلویزیون

خطوط عمودی روی صفحه تلویزیون ال ‌ای ‌دی چگونه ایجاد می‌شود . چه طور می‌توان این خطوط را رفع کرد؟ امروزه در خانه‌ همه مردم یک تلویزیون ال ‌ای ‌دی یا ال ‌سی ‌دی وجود دارد و با توجه به اوضاع اقتصادی که بر ایران حاکم است. قیمت تلویزیون با افزایش بسیاری روبه رو بوده است.دیگر هر کسی توانایی خرید یک تلویزیون خوب را ندارد. از این رو باید حواسمان به تلویزیون‌ها باشد که آسیب نبینند.

تلویزیون‌های زیادی هستند که پس از مدتی از خرید دچار مشکل می‌شوند و نیاز به تعمیر دارند. از جمله ایراداتی که برای تلویزیون‌ها ممکن است ایجاد شود. می‌توان به خاموش شدن تلویزیون و روشن نشدن آن.ایجاد خطوط عمودی روی صفحه تلویزیون ال ‌ای ‌دی و ال ‌سی ‌دی. سیاه شدن قسمتی از صفحه تلویزیون و موارد مشابه اشاره کرد. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا با دلایل ایجاد خطوط عمودی.روی صفحه تلویزیون ال ‌ای ‌دی آشنا شوید و آن را رفع کنید.

دلیل به وجود آمدن خطوط عمودی روی صفحه تلویزیون LED

دلیل به وجود آمدن خطوط عمودی روی صفحه تلویزیون LED

مشکل ایجاد خطوط عمودی نه فقط در تلویزیون‌های ال ‌ای ‌دی. بلکه در دیگر تلویزیون‌ها نیز وجود دارد. ایجاد شدن این خطوط هیچوقت بدون دلیل نیست و همیشه دلیل خاصی و اگر که هیچ علت و دلیل نداشت و تلویزیون از ابتدا دارای این مشکل بود. ممکن است که از سمت کارخانه مشکل ایجاد شده باشد که این احتمال بسیار کم است. از اصلی‌ترین دلایل ایجاد این مشکل می‌توان به ضربه خوردگی و آب خوردگی اشاره کرد که در ادامه توضیحاتی را درباره آن‌ها ارائه می‌دهیم.

ضربه خوردن به تلویزیون

یکی از دلایلی که نقش بسیار زیادی در به وجود آمدن خطوط عمودی روی صفحه تلویزیون LED دارد، ضربه به تلویزیون است. ضربه به تلویزیون به طور کلی برای هیچکدام از تلویزیون‌ها خوب نیست و ممکن است که باعث خرابی و آسیب قطعات تلویزیون شود. توجه کنید که اگر ضربه مستقیما به تلویزیون وارد شود. ممکن است که باعث سیاهی آن قسمت از صفحه شده و یا به صورت همزمان هم سیاهی را به وجود آورد و هم باعث ایجاد خطوط شود. بنابراین مراقب باشید تا ضربه‌ای به تلویزیون شما وارد نشود که هزینه تعمیرات آن نیز با توجه به قیمت تلویزیون بسیار بالا است.

آبخوردگی تلویزیون

آب خوردگی معمولا خیلی کم برای تلویزیون‌ها پیش می‌آید. آب خوردگی معمولا با وجود رطوبت در تلویزیون ایجاد شده و باعث ایجاد سولفات در مدارهای تلویزیون می‌شود.

این سولفات‌ها باعث اختلال در عملکرد تلویزیون شده و ممکن است که شما را با پرش صفحه. خطوط عمودی.سیاه و سفید شدن صفحه و خاموش شدن تلویزیون مواجه کند.

اگر متوجه شدید که تلویزیون شما دچار آب خوردگی شده است. سریعا آن را به نزد یک متخصص ماهر تعمیرات تلویزیون ببرید تا سولفات‌های ایجادشده درون نمایشگر تلویزیون را پاک کند.

در صورتی آن را تعمیر نکنید ممکن است که به طور کلی پنل تلویزیون را از دست بدهید. و دیگر امکان تعمیر وجود نداشته باشد و مجبور به جایگزینی آن با پنل جدید شوید.

برد (T_CON)

وجود خطوط عمودی رنگی مختلف بر روی تلویزیون یک مسئله رایج در بسیاری از تلویزیون‌ها است. معمولا خطوط عمودی رنگی زمانی بر روی صفحه تلویزیون ظاهر می‌شوند که برد (T-Con) تلویزیون به درستی کار نکند. اکثر اوقات این مورد می‌تواند از سیم‌کشی باشد که محکم نشده است. گاهی اوقات نیز برد (T-Con) ممکن است خراب شده و باید تعویض شود. وجود خطوط عمودی بر روی صفحه تلویزیون ال ‌ای ‌دی ممکن است ناشی از سیم کشی ضعیف کابل. شل بودن برد. اتصال برد کنترل. آسیب دیدن صفحه یا خرابی برد (T-Con) باشد.

شاید شما نیز زمانی که تلویزیون درست کار نمی‌کند به آن ضربه می‌زنید و بعد از ضربه همه چیز به طور موقت درست کار می‌کند. اما درست شدن موقتی ممکن است از شل بودن برد (T-Con) باشد. شما می‌توانید با سفت کردن این برد برای همیشه تصویر را به خوبی مشاهده کنید.

طول عمر تلویزیون

طول عمر تلویزیون یکی دیگر از عواملی است که می‌تواند باعث ایجاد خطوط عمودی روی صفحه تلویزیون ال ‌ای ‌دی شود. اگر تلویزیون شما قدیمی است و دیگر عمر خود را کرده است. وجود این مشکل بسیار طبیعی بوده و بعد از تعمیر.ممکن است دوباره این اتفاق رخ دهد. زیرا قطعات آن تلویزیون دیگر توانایی پردازش را نداشته و احتمال خرابی آن‌ها بسیار زیاد است.

استفاده نامناسب از تلویزیون

دیگر دلیلی که می‌تواند باعث ایجاد خطوط عمودی روی صفحه تلویزیون LED شود. استفاده نامناسب از تلویزیون است. در برخی موارد دیده شده است که برخی از افراد تلویزیون را ۱ تا سه روز نیز روشن گذاشته‌اند و از آن استفاده می‌کردند. باید بدانید که تلویزیون را معمولا ۱ الی ۶ ساعت روشن می‌گذارند . بیش‌تر از آن هم برای خود انسان و هم برای تلویزیون ضرر دارد. تصور کنید که یک تلویزیون بیشتر از ۶ ساعت روشن باشد. قطعات آن داغ کرده و باعث خرابی تلویزیون می‌شود. که پنل اصلی بیشترین درصد خرابی را در دیگر قطعات تلویزیون دارد. پیشنهاد می‌شود که روزانه کمتر از ۸ ساعت از تلویزیون استفاده کنید.

قطع شدن خروجی پردازشگر

این خروجی به صورت یک آی سی (IC) در پنل اصلی وجود دارد و قطعه بسیار حساس و ظریفی است. این قطعه معمولا خیلی کم دچار مشکل می‌شود. اما در صورتی که خراب شود. تعمیر کردن آن ساده نخواهد بود و تعمیرکار را به چالش می‌کشد. در ضمن تعمیر کردن این قطعه هزینه زیادی نیز دارد .و زیاد بودن هزینه آن به خاطر سختی کار و گران بودن قطعه است.

خازن های پنل

دیگر دلیلی که می‌تواند باعث ایجاد خطوط عمودی روی صفحه تلویزیون ال ‌ای ‌دی شود. سوختن خازن‌های پنل است. این خازن‌ها طراحی شده‌اند که جلوی نوسانات برق را بگیرند. اما در طولانی مدت تعداد سالم آن‌ها در پنل کمتر و کمتر شده. تا دیگر به جایی می‌رسند که نمی‌توانند جلوی نوسانات برق را بگیرند و تلویزیون خراب می‌شود. برای اینکه خازن‌های سالمی داشته باشید. پیشنهاد می‌شود که از یک محافظ برق استفاده کنید تا برق به صورت کنترل شده به پنل برسد.

نوسانات برق

در برخی مواد دیده شده است زمانی که برق نوسان دارد. در برخی از دستگاه‌‌ها قطعاتی خراب می‌شوند که آن دستگاه را غیرقابل مصرف می‌کند.

همانطور که می‌دانید تلویزیون نیز یک دستگاه برقی است و امکان وارد شدن نوسانات برق به این دستگاه نیز وجود دارد.

در صورتی که تلویزیون روشن باشد. ممکن است برخی از قطعات آن بسوزد و حتی احتمال آتش سوزی نیز وجود دارد. در طرف دیگر زمانی که تلویزیون خاموش باشد. اتفاق زیادی در آن رخ نمی‌دهد و احتمال خرابی قطعات بسیار کم است.

پیشنهاد می‌کنیم که برای در امان ماندن از نوسانات برق.از یک محافظ هم برای تلویزیون و هم برای دیگر وسایل برقی خود استفاده کنید.

خطوط عمودی و افقی روی صفحه نمایش تلویزیون
خطوط عمودی و افقی روی صفحه تلویزیون

تعمیر تلویزیون

جالب است بدانید که اغلب خراب شدگی‌های تلویزیون قابل تعمیر است . یک تعیمرکار خوب به سادگی می‌تواند با یک بررسی کوچک عیب تلویزیون را به شما بگویید.

به طور مثال زمانی که خطوط عمودی روی صفحه تلویزیون ال ‌ای ‌دی ایجاد می‌شود. مشکل یا از تی‌کان (T-Con) و یا از پنل اصلی آن است. در این مشکل تعمیر شدن تلویزیون کاملا تقریبی است و نمی‌توان گفت که حتما درست می‌شود.

در دیگر مواردی که تلویزیون خراب می‌شود. امکان آب خوردگی به پنل اصلی و یا اجزای دیگر نیز وجود دارد. که برای تعمیر باید به صورت تخصصی بررسی شود.دیگر خرابی‌ها مانند پاره شدن فلت نیز باید با دستگاه تعمیر شود و هیچ کسی نمی‌تواند آن‌ها را با دست تعمیر کند.دستگاه تعمیر فلت را معمولا افراد زیادی ندارند و در نمایندگی‌های فروش و تعمیر محصول موجود است.

Behnam Seif

علاقمند به الکترونیک ، تعمیرکار تلویزیون

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Phone icon
تماس تلفنی
تماس با ما
WhatsApp icon
واتساپ